best fly parking

Rezerva Online 24/7 sau prin telefon intre 08:00-20:00 la 0745 274 668
Peste 200 locuri si 3 min de Aeroport pe jos. Plata Cash la Parking!Despre Noi Parcare Aeroport Cluj

Cea mai apropiata parcare privata langa aeroport Cluj asigura integritatea masinii dumneavoastra

Fie ca plecati intr-o calatorie de cateva zile, fie ca plecati intr-o calatorie de cateva luni, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta autoturismului dumneavoastra.In acest sens dorim sa va precizam ca detinem cel mai performant sistem de camere de supraveghere, sistem care functioneaza Non - Stop. Daca acest sistem de supraveghere nu va inspira destula incredere, atunci noi venim cu o siguranta in plus.Mai exact, pe langa sistemul modern de camere de supraveghere, dispunem si de paza umana, la fel Non - Stop.

Parcare privata langa aeroport Cluj este mereu la dispozitia dumneavoastra

Mereu la dispozitia dumneavoastra nu este un slogan pentru noi, deoarece noi chiar avem program Non - Stop.Asadar, nu este nicio problema daca veniti la noi dupamiaza sau noaptea tarziu, intotdeauna aici veti fi foarte bine primiti.Pe toata perioada cand masina va stationa la noi, nu se va simti singura, pentru ca avem 200 de locuri de parcare.
De acum nu mai trebuie sa va faceti griji unde lasati masina in perioadele in care plecati in concedii sau diferite deplasari.Ne aflam pe str. Traian Vuia, Nr. 222.

Avantaje

  • Deschis Non-Stop (24/7)
  • vis-a-vis de Aeroport
  • supraveghere video si paza 24/7
  • 200 locuri parcare disponibile
  • robot pornire gratuit pentru masinile care nu mai pornesc
  • cafea din partea casei

Contact

Suntem sociabili :)

Deveniti fanul nostru pe Facebook

Harta BestFLyParking Aeroport