best fly parking

Rezerva Online 24/7 sau prin telefon intre 08:00-20:00 la 0745 274 668, 0741 082 222
Garantam cele mai bune oferte. Plata Cash la Parking!Despre Noi Parcare Aeroport Cluj

Cea mai ieftina parcare langa aeroport Cluj

Nu doar ca suntem cea mai apropiata parcare privata langa aeroport Cluj, dar suntem si cea mai ieftina parcare privata langa aeroport Cluj.Spre deosebire de alte firme care au preturile afisate in euro, noi le avem afisate in lei. De asemenea, la noi puteti sa va cazati masina pe o perioada foarte lunga ( chiar si mai mult de 30 zile ), totul fiind la un pret modic.Doar aici: la parcare privata vis a vis de aeroport Cluj tariful pentru cazarea masinii dumneavoastra este negociabil, bineinteles daca lasati masina la noi pentru o perioada mai mare de 30 zile.In aceste conditii noi sustinem ca suntem cea mai ieftina parcare privata langa aeroport Cluj.

Cea mai apropiata parcare privata langa aeroport Cluj asigura integritatea masinii dumneavoastra

Fie ca plecati intr-o calatorie de cateva zile, fie ca plecati intr-o calatorie de cateva luni, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste siguranta autoturismului dumneavoastra.In acest sens dorim sa va precizam ca detinem cel mai performant sistem de camere de supraveghere, sistem care functioneaza Non - Stop. Daca acest sistem de supraveghere nu va inspira destula incredere, atunci noi venim cu o siguranta in plus.Mai exact, pe langa sistemul modern de camere de supraveghere, dispunem si de paza umana, la fel Non - Stop.

Parcare privata langa aeroport Cluj este mereu la dispozitia dumneavoastra

Mereu la dispozitia dumneavoastra nu este un slogan pentru noi, deoarece noi chiar avem program Non - Stop.Asadar, nu este nicio problema daca veniti la noi dupamiaza sau noaptea tarziu, intotdeauna aici veti fi foarte bine primiti.Pe toata perioada cand masina va stationa la noi, nu se va simti singura, pentru ca avem 200 de locuri de parcare.
De acum nu mai trebuie sa va faceti griji unde lasati masina in perioadele in care plecati in concedii sau diferite deplasari.Ne aflam pe str. Traian Vuia, Nr. 222, deci cum spuneam mai sus: suntem singura firma ce ofera servicii de parcare privata ieftina langa aeroport Cluj.

Avantaje

  • Deschis Non-Stop (24/7)
  • vis-a-vis de Aeroport
  • supraveghere video si paza 24/7
  • 200 locuri parcare disponibile
  • robot pornire gratuit pentru masinile care nu mai pornesc
  • cafea din partea casei

Contact

Suntem sociabili :)

Deveniti fanul nostru pe Facebook

Harta BestFLyParking Aeroport